WordPress vertaal systeem

WordPress vertaal plugin, vertaal jou WordPress website alsof het niks is.

WPML.org – WordPress vertaalplugin

Betrouwbaarheid is een groot ding en dat nemen we dus het heel serieus. Al sinds 2007, de vertaal plugin met meer dan 400.000 commerciële sites en biedt een ongeëvenaarde stabiliteit en compatibiliteit. U zult altijd updates ontvangen voordat er nieuwe WordPress versies verschijnen. Wij werken met andere toonaangevende plugin en thema-ontwikkelaars om een soepele compatibiliteit te garanderen. We zijn er afhankelijk van het en u kunt op ons rekenen! Onze 30-dagen terugbetalingen beleid laat zien hoe zeker zijn we dat ook u zult willen WPML.

WordPress vertaal plugin maakt content vertaling eenvoudig

Wilt u een eenvoudige vertaal interface voor minder technische gebruikers aan te bieden? Of werken met een team van vertalers? De Translation Management stelt individuen, bedrijven en grote organisaties toe om meertalige websites van elke grootte en schaal te behouden. Ongeacht wat uw vertaling workflow is, WPML heeft een oplossing voor u. En dat maakt WPML de beste vertaal plugin die er is!

WordPress vertaalsysteem

Het wordpress vertaal systeem heet WPML. Met WordPress multi language, wat natuurlijk WordPress in meerdere talen betekend. Kun je een WordPress super gemakkelijk vetalen. Ook zijn er widgets beschikbaar die het vertalen van lastige posities binnen de website veel gemakkelijker maken!

Geen Google translate vertaling gebruiken!

Heel erg mooi de translate tool van Google. Maar zoals u waarschijnlijk wel weet, er klopt helamaal niets van! Een professionele website vertaal je doormiddel van WPML. Uiteraard kun je dit zelf doen wanneer je een talenknobbel hebt, maar via WPML kun je ook professionele vertaal deskundige aan de gang zetten. Je betaalt dan gewoon per woord, dat is wel zo eerlijk :).

Hulp nodig?

Heeft u een WordPress website maar het installeren van deze plugin lijkt toch een stapje te ver? Geen probleem wij helpen u met het installeren van deze WP vertaal systeem! WordPress vertaalplugin!Je kunt deze plugin gebruiken voor:

Informatie

  • Regelmatig geüpdatet
  • Werkt met alle thema's
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Betrouwbare ontwikkelaar
  • Support team
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Meer informatie